Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, nativ
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt,
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
200
g Pizzamehl
of 200 g Manitoba-Mehl - 200 g Dinkelmehl
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 450 g Radicchio, in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Olivenöl, nativ
- 200 g Taleggio, ohne Rinde
- 10 - 15 Walnüsse, enthülst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brötchen
1h 40min
Kürbissuppe
35 Min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Flammkuchen
1h 15 min
Toastbrot
16 Std.
Hummus
5 min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min