Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 1770 g Wasser
- 100 g Kartoffel, geschält und gewürfelt (1–2 cm)
- 12 ½ g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 600 g Weizenmehl
- 2 EL Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 15 g Salz
Füllung
- 1 - 2 EL Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mozzarella, in Scheiben und gut abgetropft
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben
- 1 Rispentomate, in Scheiben (3–4 cm), Scheiben 1 Stunde abgetropft
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- 2 Sardellenfilets in Öl
Emulsion
- 20 g Olivenöl, nativ
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Käsewähe
50 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Käse-Spätzli
1h 10min
Streuselzopf
1 Std. 30 Min
Vegetarische Calzoni
1 Std. 50 Min
Zupfbrot Margherita
3 Std.
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Zucchini-Schokoladen-Cake
1 Std. 25 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min