Risottata au poulet et aux champignons

4.0 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan coupé en cubes (2cm x 2cm)
  • 1 gousse d'ail en fines tranches
  • 150 - 180 g de poivrons coupés en morceaux (1-2 cm)
  • 250 g de cuisse de poulet, sans peau, désossée
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 200 g de tomates en dés, en conserve
  • 1 c. à café de poudre de paprika (optioneel)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poulet (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 300 g de pâtes, sèches, du type Spaghettini temps de cuisson (8-9 minutes)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 727.6 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 2163.3 kJ / 517.1 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 13.5 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 84.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...