Lasagnes traditionnelles

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    150 g
Le ragoût
  • d'oignons en morceaux
    100 g
  • de céleri-branche en morceaux (2 cm)
    50 g
  • de carottes en morceaux (2-3 cm)
    50 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de viande hachée, porc et bœuf (moitié porc haché, moitié bœuf haché)
    800 g
  • de vin blanc, sec
    200 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de sel selon les goûts
    1 - 1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu selon les goûts
    ½ - 1 c. à café
La sauce Béchamel
  • de lait
    800 g
  • de beurre en morceaux et un peu plus pour la graisse
    50 g
  • de farine
    60 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue selon les goûts
    1 - 2 pincée(s)
Les dernières étapes de la préparation
  • de pâtes sèches, type lasagne (env. 12 feuilles de pâte)
    250 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 850.7 kcal / 3559.4 kJ
Eiwitten 45 g
Vetten 48.6 g
Koolhydraten 56.1 g
Vezels 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...