Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    85 g
  • cream, 35 % fat
    395 g
  • vanilla pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla paste
Caramel
  • sugar
    100 g
  • butter, unsalted in pieces
    45 g
  • cream, 35 % fat room temperature
    3 g
Pecan Praline
  • pecan nut divided
    315 g
  • water
    30 g
  • sugar
    115 g
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • powdered sugar
    15 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 215.2 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 4472.9 kJ / 1069 kcal
Vetten 88.6 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 31.7 g
Koolhydraten 72.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...