Apparaten en accessoires
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
215.2 mg
Eiwitten
9.6 g
Calorieën
4472.9 kJ /
1069 kcal
Vetten
88.6 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
31.7 g
Koolhydraten
72.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-Vide Sausage Ragù
2u. 25min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Geen beoordelingen
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Geen beoordelingen
Curly Fries with Garlic Sauce
Geen beoordelingen
Buffalo chicken wings
50min
Seafood Quesadillas
2u.
Three Egg French Omelet
30min
Hearty Seafood Chowder
1u.
Strawberry Tiramisu
5u. 20min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Lemon and thyme mocktail
1u.