Apparaten en accessoires
Salade de champignons et houmous avec vinaigrette au caramel et graines de grenade
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Vinaigrette
-
de sucre brun150 g
-
de vinaigre de vin blanc105 g
-
porto rouge70 g
-
de sel¼ c. à café
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
d'huile d'olive30 g
-
d'eau1000 g
Houmous
-
de persil frais effeuillées8 branches
-
de pois chiches en boîte égouttés450 g
-
d'eau200 g
-
de tahini100 g
-
de jus de citron30 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel1 c. à café
-
de cumin en poudre1 c. à café
-
gousse d'ail1
Champignons et finition
-
d'eau30 g
-
de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en huit, selon leur taille300 g
-
d'huile végétale20 g
-
de tomates cerise150 - 200 g
-
sel pour l'assaisonnement
-
poivre moulu pour l'assaisonnement
-
de roquettes40 - 60 g
-
de graines de grenade pour le service
Voeding per 1 portion
Calorieën
689 kcal /
2882 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
37 g
Koolhydraten
76 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
1033 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Je passe en mode chef en un clin d'œil
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
10min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen