Apparaten en accessoires
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
1 bouquet de persil frais (optioneel) feuilles lavées et séchées
-
3 gousses d'ail
-
1 piment rouge épicé (ou 2 petits)
-
70 g d'huile d'olive extra vierge
-
620 g d'eau
-
1 - 1 ½ c. à café de sel
-
320 g de spaghetti (temps de cuisson 9-10 minutes)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
740.3 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1921.9 kJ /
459.4 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisiner comme jamais.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Soupe asiatique aux légumes et au tofu
1h 30min
Chili con carne
45min
Limonade au concombre
5min
Pâtes crémeuses au poulet et brocoli
30min
Poulet pékinois
45min
Boisson de petit-déjeuner
15min
Couscous avec agneau et légumes
1h 20min
Thai Tom Yum
45min
Ravioli Cinque Pi
20min
Riz au porc bruni
1h
One-Pot aux gnocchis
40min
Risotto aux bolets
45min