Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 120 g de poireau, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour servir
- 600 g de légumes mixtes (pommes de terre, carottes, courgettes, céleri-branche, tomates, blettes, haricots secs, citrouille par ex.), en petits morceaux
- 1000 g d'eau
-
2
cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 2 c. à café bombées de fond de légumes - 1 c. à café de sel (optioneel)
- 120 g de pâtes sèches, type ditalini, ou autres pâtes sèches
- 6 feuilles de basilic frais, ciselées (optioneel)
- 6 - 18 c. à café de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10min
Crème de champignons
20min
Soupe de courgette et menthe
35min
Potage façon minestrone
50min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Chilli con carne
40min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min