Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile de tournesol (ou d’arachides)
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 500 g de tomates olivettes, épépinées et en morceaux
- 6 filets d'anchois, conservés dans de l'huile ou dessalés
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- de la farine, pour le plan de travail
- 1 c. à café de câpres au vinaigre, marinées, ou dessalés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 200 g de mozzarella au lait de bufflonne, en tranches (5 mm), petit-lait égoutté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse aux olives
2h 20 min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Soupe hongroise aux champignons
35 min
Pâté uranais
1h 50min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Mini pizzas aux herbes aromatiques
Geen beoordelingen
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Pain garni de légumes
40 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 min
Mini pizzas «Tricolores »
Geen beoordelingen