![Focaccia aux pommes de terre et romarin Focaccia aux pommes de terre et romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83668.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Macaronis du chalet
45min
Focaccia aux tomates
40min
Tartelettes aux légumes
55min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Œufs colorés en vert
Geen beoordelingen
Gâteau à la crème
45min
Mini focacce fantaisie
2 godz. 5 min
Bao-Buns à l’Egg poacher
1h
Petits pains du 1er août
1h 10min