Focaccia aux pommes de terre et romarin

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 30 - 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
    1 c. à café de levure boulangère sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 500 g de farine manitoba
    500 g de farine pour pizza
  • 10 g de sel (à adapter)
  • 250 g de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
  • 1 - 2 brins de romarin, frais lavé et séché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 2719 kJ / 650 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 107 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...