Focaccia aux pommes de terre et romarin
TM5 TM6

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à café de sucre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 500 g de farine manitoba
  • 10 g de sel (à adapter)
  • 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
  • 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2719 kJ / 650 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
107 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten