Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 150 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, congelé, en morceaux
- 75 g d'eau, froide
La crème vanille au safran
- 2 feuilles de gélatine (et un récipient d’eau froide)
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 30 g de fécule de maïs
- 75 g de sucre vanillé
- 1 sachet de safran en poudre (0,1 g)
- 250 g de crème, 35 % m.g.
La compote de pomme
- 850 g de pommes, épluchées et en morceaux
- 50 g de beurre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 30 g de sucre de canne complet
- 1 sachet safran, en poudre (0,1 g)
- 50 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau à la crème
45 min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Barres au sésame
30 min
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Roulade au citron
3 Std.
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pains Naan à la coriandre
1h 15min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min