Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 600 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- ½ c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 50 g d'huile végétale
Beurre aux herbes
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 branches de persil frais, effeuillé
- 3 brins de basilic frais, effeuillé
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain tessinois
1h 50min
Roulades au fromage et jambon
55min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pain plissé margherita
3h 15min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min