Pain aux pépites de chocolat sans gluten

Pain aux pépites de chocolat sans gluten

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
14 tranches

Ingrediënten

  • du beurre, non salé plus supplément pour graisser
  • 80 g de beurre ramolli
  • 240 g de farine à pain sans gluten
  • 50 g de maïzena
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de gomme de xanthane (option)
  • 1 ½ c. à café de levure, sans gluten
  • ½ c. à café de bicarbonate de soude
  • ½ c. à café de sel fin
  • 200 g de yaourt grec
  • 2 œufs
  • 100 g de pastilles de chocolat

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 956 kJ / 229 kcal
Vetten 9.2 g
Koolhydraten 31.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...