Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
of 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Lasagnes classiques
2h
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Keine Bewertungen
Viande hachée
35 Min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9h 15min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 Std. 15 Min