Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
of 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Geen beoordelingen
Œufs colorés en bleu clair
55min
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Cake imbibé au citron
1h 30min
Dumplings (raviolis chinois)
45 min
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Sauce Hollandaise
15min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min