Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
of 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
35 min
Panure
5 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Crème pâtissière
15 min
Pain express
1 Std. 15 Min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Polenta
1 Std.
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Quiche aux 4 fromages
45 Min