Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème pâtissière
15min
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Amandes cacao moka
50min
Cantucci au chocolat et pistache
2h
Brownies
45 min
Panna cotta
6h 15min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min