Dacquoise praliné au chocolat

Dacquoise praliné au chocolat

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
8 portions

Ingrediënten

La dacquoise
  • d'amandes en poudre
    135 g
  • de sucre glace
    150 g
  • blancs d'œufs
    5
  • de sucre
    50 g
  • de pralin (cf. conseil)
    40 g
La ganache chocolat
  • de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
    250 g
  • de crème, 35 % m.g. très froide
    250 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 519 kcal / 2165 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 34 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...