Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons au caramel
1h 50min
Salade froide de concombre coréen spiralée
25min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8 Std. 50 Min
Crema catalana
40min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Mille-feuilles
2h 25min
Éclairs au chocolat
1h 15min
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9h 15min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 godz. 50 min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h