Dacquoise praliné au chocolat

Dacquoise praliné au chocolat

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
8 portions

Ingrediënten

La dacquoise
  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre
  • 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
  • 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
  • 250 g de crème, 35 % m.g. très froide

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 2165 kJ / 519 kcal
Vetten 34 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...