Dacquoise praliné au chocolat
TM5 TM6

Dacquoise praliné au chocolat

3.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

La dacquoise

  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre
  • 40 g de pralin (cf. conseil)

La ganache chocolat

  • 250 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao en morceaux
  • 250 g de crème, 35 % m.g., très froide

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2165 kJ / 519 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
34 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten