Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 15 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, de type tressée
- 6 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
- 250 g de tomates pelées égouttées
- 1 pincée de sel
- 4 cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 50 g champignon à l'huile
- 50 g d’olives de variété Taggiasca
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-plumcake au yogourt
40 Min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 min
Bœuf laab
1h 5min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Geen beoordelingen
Canestrelli
Geen beoordelingen
Tourte aux poires
9 Std.
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 Min
Pâte de base pour pain
24h 30min