Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
-
1
c. à soupe de sirop de malt d'orge
of 1 c. à café de sucre -
15
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 500 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour le bol
- 1 c. à café rases de sel
- farine de blé
- huile d'olive extra vierge
- 50 g de farine de blé dur
-
1 - 2
c. à soupe de graines de sésame, toutes couleurs (optioneel)
of 1 - 2 c. à soupe de graines de pavot (optioneel) - sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.03 g
Alternatieve recepten
Mélange fruité pour BBQ
10 Min
Expérience culinaire
2h
Grissini
2h
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 Min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Pain sandwich
3h
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Grissini
1 godz. 20 min
Tourte de Linz suisse
1sa 30 dk
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Focaccia aux tomates
40 dk