Apparaten en accessoires
Polenta
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
25 g de beurre1 c. à soupe d'huile
-
400 g de semoule de maïs, type bramata
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1607 kJ /
384 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
80.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto
30min
Panure
5min
Polenta tessinoise
45min
Spätzlis au fromage
1u. 10min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Milanais
3u.
Rösti bernois
40min
Focaccia au romarin
2u. 30min