Apparaten en accessoires
Polenta
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
25 g de beurre1 c. à soupe d'huile
-
400 g de semoule de maïs, type bramata
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1607 kJ /
384 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
80.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto
30min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Gnocchi de pommes de terre
1u. 15min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Papet vaudois
55min
Polenta tessinoise
45min
Rösti bernois
40min
Carac (Tartelette au chocolat)
2u.
Focaccia au romarin
2u. 30min
Pain paysan
3u.
Tresse bernoise
1u. 45min