Low Meat Lasagne

Low Meat Lasagne

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 Portion

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    130 g
Bolognese-Sauce
  • Hackfleisch, gemischt zerzupft
    200 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenpüree
    100 g
  • Salz
    2 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 ¼ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Lorbeerblatt, frisch
    2
Béchamelsauce und Fertigstellung
  • Milch
    650 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Weizenmehl
    60 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prise
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prise
  • Butter zum Einfetten
  • Pasta getrocknet, z. B. Lasagneblätter trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1430 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2876 kJ / 687 kcal
Vetten 36 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...