Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 300 g Schweizer Käse (z.B. Appenzeller Rezent, Gruyère, Emmentaler oder Tilsitter), in Stücken (2 cm) (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Weissmehl
- ½ TL Paprika edelsüss
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 8 - 10 Scheiben Ruchbrot (ca. 1 cm dick, ca. 50 g, siehe Tipp)
-
8
EL Weisswein
of 8 EL Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2895 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min
Risotto Cinque P
30 min
Gemüsewähe
1 godz.
Käsewähe
50 min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1sa 10 dk
Älpler Magronen
45min
Bündner-Spätzli
45min
Zupfbrot Margherita
3h
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Peperoni-Risotto
35 min