Ganze Pute mit Pancetta-, Zitronen- und Kräuterfüllung

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u.
10 Portion

Ingrediënten

Vorbereitung
  • Pute (ca. 1 ganze Pute)
    5000 - 6000 g
Füllung
  • Zitronen dünn abgeschält
    2 Stück
  • Rosmarin, frisch frisch
    5 g
  • Thymianblätter, frisch
    5 g
  • Pancetta in Stücken (1 cm)
    80 g
  • Mascarpone
    150 g
  • Salz
    5 g
    5 g Meersalz
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zwiebel geviertelt
    60 g
  • Lorbeerblätter
    5
  • Weißwein
    175 g
  • Wasser
    175 g
Putenbraten und Fertigstellung
  • Bratwürstchen (optioneel)
    20
  • Speckscheibe zum Wickeln (siehe Tipp)
    20

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1423 mg
Eiwitten 110 g
Calorieën 4306 kJ / 1029 kcal
Vetten 59 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...