Vegane Bolognese

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portion

Ingrediënten

Veganer Käseersatz
  • Cashewkerne, ungeröstet
    85 g
  • Hefeflocken
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Knoblauchpulver
    2 Prisen
Sauce und Fertigstellung
  • Kidneybohnen, in der Dose abgetropft
    255 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Sellerie in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Zwiebel geachtelt
    50 g
  • Weiβwein trocken (vegan)
    100 g
  • Tomaten, stückig
    400 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Paprika, geräuchert, gemahlen
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1373 kJ / 328 kcal
Vetten 15 g
Vezels 10.3 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...