Blutorange und Campari-Dampfpudding

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Blutorangen Schale entfernt, Fruchtfleisch in Segmente geschnitten
    200 g
    200 g Orange, Schale entfernt, Fruchtfleisch in Segmente geschnitten
  • Pomeranatsamen
    120 g
  • Honig
    20 g
  • Campari
    20 g
  • Gin
    20 g
  • Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) in Stücken, plus extra zum Einfetten
    230 Gramm
  • Zucker
    230 g
  • Vanille-Extrakt, natürlich
    2 TL
  • Eier
    4
  • Milch
    120 g
  • Orangenschale gerieben
    3 TL
  • starkes Mehl plus extra für Mehl
    230 Gramm
  • Backpulver
    2 TL
  • Wasser
    1100 g
Vanille-Sauce
  • Eigelb
    6
  • Milch
    450 g
  • Zucker
    75 g
  • Vanilleschote
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 184.1 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2629.6 kJ / 628.5 kcal
Vetten 31.7 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 18.2 g
Koolhydraten 72.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen