Apparaten en accessoires
Slow Birnen in Rotweinsud
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker350 g
-
Zimtstange2
-
Sternanis2
-
Orangenschale 2 Streifen (1 x 3-4 cm)
-
Birne (je ca. 180 g), geschält4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
18 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
2726 kJ /
651 kcal
Vetten
1 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
126 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ganz einfach kochen wie die Profis
29 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Apfelmuffins
Geen beoordelingen
Mandelkuchen
Geen beoordelingen
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1u.
Birnen auf Orangensirup
1u.
Ziegenkäse-Frittata- Sandwiches mit karamellisiertem rotem Zwiebelchutney
1u. 15min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1u. 10min
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9u.
Vanille-Mille-feuille mit Karamell und Pecannüssen
Geen beoordelingen
Baklava-Käsekuchen
3u. 30min
Erdbeer-Lollis
Geen beoordelingen
Blutorange und Campari-Dampfpudding
1u. 45min
Quark-Griess-Gnocchi mit frischer Fruchtsauce
1u.