Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mini-Strudel
-
50
g Sultaninen
of 50 g Rosinen - 50 g Federweißer
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Quark, 40% Fett
- 50 g Mandeln, gehackt
- 1 Ei
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Birnen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 Pck. Strudelteigblätter, aus dem Kühlregal (z. B. von Tante Fanny)
Federweißer-Schaum
- 120 g Zucker
- 30 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 90 g Federweißer (siehe Tipp)
- 4 Eigelb
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Germknödel mit Mohnfüllung
1h 30min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8 Std. 45 Min
Erdbeer-Rhabarber-Strudel
1h 30min
Brombeer-Kuchen
2h
Bananen in würziger Karamellsauce
1h 50 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 Std. 30 Min
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45 Min
Pudding
15 Min
Apfel-Pudding-Taschen
1 Std. 40 Min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 Min