Birnen auf Orangensirup

1.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
3 Portion

Ingrediënten

  • Orangensaft frisch gepresst,
    (ca. 2 Orangen), Schale von 1 Orange
    240 g
  • Mineralwasser, kohlensäurehaltig
    120 g
  • Marsalawein
    60 g
  • Zimtstange
    1
    ½ TL Zimt, gemahlen
  • Birnen etwa 3 Birnen, halbiert, Kerngehäuse entfernt
    600 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanilleeis
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 90.1 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 1953.7 kJ / 466.9 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 7.5 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 85.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...