Vegetable Stock Paste

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
650 g

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • English celery stalks cut in pieces
    200 g
  • carrots cut in pieces
    250 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • tomatoes cut in pieces
    100 g
  • zucchinis cut in pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh button mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 650 g

Natrium 46898.6 mg
Eiwitten 12.3 g
Calorieën 1949.4 kJ / 465.9 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 26.9 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 71.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...