Apparaten en accessoires
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
483.9 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
15.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is Always Room at Our TABLE
22 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Cold and Flu Tea Bombs
6u. 25min
Mushroom Fettuccini
40min
Classic Deep Dish Pizza
4u. 20min
Mushroom Taco Filling
35min
Lasagne-style Courgette Bake
2u. 15min
Curry Seafood Chowder
1u.
Carrot Top Pesto
5min
Tomato and Feta Pasta
50min
Potato Curry Soup
35min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min