Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

Arugula Pesto
  • Parmesan cheese in pieces
    60 g
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • pine nut, raw
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • baby leaf salad, mixed
    85 g
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • lemon juice
    15 g
  • salt
    ¼ tsp
Broccoli
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • broccoli florets
    570 g
  • red onion sliced thinly (approx. 1 onion)
    225 g
  • cherry tomatoes halved
    225 g
  • feta cheese crumbled
    140 g
  • lemons halved
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 483.9 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1332.8 kJ / 318.5 kcal
Vetten 25.4 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 15.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...