Frittata Caprese

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs de gros calibre
  • ½ c. à thé de sel
  • ¼ c. à thé de poivre noir moulu
  • 710 g d'eau
  • 225 g de tomates cerises coupées en deux
    225 g de tomates, coupées en deux
  • 115 - 170 g de mozzarella de bufflonne en demi-lunes (1 cm/¼ in)
  • 5 - 8 de feuilles de basilic frais déchiré à la main
  • de crème de vinaigre balsamique pour arroser

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 437.4 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 750.8 kJ / 179.5 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...