White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
24 pieces

Ingrediënten

  • good-quality white chocolate broken into pieces
    180 g
  • self-raising flour plus extra to dust
    380 g
  • unsalted butter cut into pieces
    125 g
  • coffee sugar crystals plus extra to sprinkle
    125 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • eggs
    3
  • brandy
    30 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 215 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 703.7 kJ / 168.2 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...