塔香炒蛤蜊

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 切小段
    30 克
  • 蔭豆豉 (optioneel) 以清水沖洗,瀝乾
    1 滿茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    15 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 80 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克
  • 九層塔
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 3843.1 mg
Eiwitten 77.7 g
Calorieën 2957.5 kJ / 706.9 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 32.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...