Apparaten en accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portie
Ingrediënten
-
bloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Voeding per 1 portie
Calorieën
628.5 kcal /
2629.6 kJ
Eiwitten
11.5 g
Vetten
31.7 g
Koolhydraten
72.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
18.2 g
Natrium
184.1 mg