Apparaten en accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portie
Ingrediënten
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
184.1 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
72.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelpunch
30min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Piña Colada sorbet
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min