Apparaten en accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portie
Ingrediënten
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
184.1 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
72.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min