Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portie

Ingrediënten

  • bloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden
    200 g
    200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden
  • granaatappelpitten
    120 g
  • honing
    20 g
  • Campari likeur
    20 g
  • gin
    20 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    230 g
  • suiker
    230 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    2 tl
  • eieren
    4
  • melk
    120 g
  • sinaasappelzeste geraspt
    3 tl
  • bloem plus extra voor bloem
    230 g
  • bakpoeder
    2 tl
  • water
    1100 g
Vanillesaus
  • eierdooiers
    6
  • melk
    450 g
  • suiker
    75 g
  • vanillestokje
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 628.5 kcal / 2629.6 kJ
Eiwitten 11.5 g
Vetten 31.7 g
Koolhydraten 72.8 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 18.2 g
Natrium 184.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...