Apparaten en accessoires
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portie
Natrium
15344.2 mg
Eiwitten
374.5 g
Calorieën
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Vetten
322.7 g
Vezels
48.5 g
Verzadigd vet
99.2 g
Koolhydraten
281.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Pindakaas Crackers
35min
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min