Apparaten en accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948 mg
Eiwitten
60.3 g
Calorieën
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
63.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Vegan pudding
15 Min
Sunrise smoothie
10 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen