Apparaten en accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948 mg
Eiwitten
60.3 g
Calorieën
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
63.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Pasta met crème van pistache
30min