Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie

Ingrediënten

  • witte wijn
    50 g
  • kippenborst filets, zonder vel
    4
  • mortadella
    4 sneetjes
  • Fontina kaas
    4 sneetjes
  • asperges, groen in tweeën gesneden
    8 stengels
    12 verse sperziebonen
  • uien gehalveerd
    100 g
  • verse champignons gehalveerd
    200 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    50 g
  • olie om te bakken
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • water
    1000 g
  • zout plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • peper, gemalen plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • pasta, droog Type tubetti rigatoni
    300 g
  • peterselie, vers gehakt

Voeding per 1 portie

Calorieën 758.2 kcal / 3172.3 kJ
Eiwitten 60.3 g
Vetten 27.4 g
Koolhydraten 63.3 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 13.5 g
Natrium 948 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen