Apparaten en accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948 mg
Eiwitten
60.3 g
Calorieën
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
63.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen