Apparaten en accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
asperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Voeding per 1 portie
Calorieën
758.2 kcal /
3172.3 kJ
Eiwitten
60.3 g
Vetten
27.4 g
Koolhydraten
63.3 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Natrium
948 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spaanse risotto
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Kip in perziksaus
40min
Risotto bolognese
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min