Apparaten en accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiwitten
37.8 g
Calorieën
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.