Apparaten en accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiwitten
37.8 g
Calorieën
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min