Apparaten en accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiwitten
37.8 g
Calorieën
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pulled barbecue jackfruit
25min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen