Apparaten en accessoires
Spaghetti Bolognese
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)100 g
-
basilicum, vers afgeplukt2 stengels
-
teentje knoflook1
-
selderstengel in stukjes (2-3 cm)100 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
spekblokjes100 g
-
olie50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
water om te koken
-
zout en een beetje meer om te koken1 theelepel
-
rode wijn100 g
-
tomatenpuree100 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
spaghettini500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
47 g
Calorieën
4578 kJ /
1093 kcal
Vetten
55 g
Vezels
9.7 g
Koolhydraten
94 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Zachte Appelcake
50min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Stoofvlees
3u. 10min
Béchamelsaus
15min
Verse Tomatensoep
30min