Apparaten en accessoires
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
10 sneetje
Ingrediënten
-
blauwe bessen120 g
-
eieren2
-
melk40 g
-
suiker90 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten110 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
citroenschil, geraspt1 - 2 tl
-
bloem plus extra voor bebloemen120 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout½ theelepel
-
water1200 g
Citroen curd
-
suiker120 g
-
citroensap, vers geperst80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken60 g
-
eieren2
Roomkaasglazuur
-
roomkaas150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht100 g
-
citroensap, vers geperst1 eetlepel
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
zout1 snuifje
Montage
-
blauwe bessen voor garnering
-
citroenschil voor garnering2 theelepels
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
418.4 kcal /
1750.5 kJ
Eiwitten
5.6 g
Vetten
29.6 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
17.6 g
Natrium
266.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen