Apparaten en accessoires
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
10 sneetje
Ingrediënten
-
blauwe bessen120 g
-
eieren2
-
melk40 g
-
suiker90 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten110 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
citroenschil, geraspt1 - 2 tl
-
bloem plus extra voor bebloemen120 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout½ theelepel
-
water1200 g
Citroen curd
-
suiker120 g
-
citroensap, vers geperst80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken60 g
-
eieren2
Roomkaasglazuur
-
roomkaas150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht100 g
-
citroensap, vers geperst1 eetlepel
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
zout1 snuifje
Montage
-
blauwe bessen voor garnering
-
citroenschil voor garnering2 theelepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
266.2 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1750.5 kJ /
418.4 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
17.6 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min