Apparaten en accessoires
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
10 sneetje
Ingrediënten
-
blauwe bessen120 g
-
eieren2
-
melk40 g
-
suiker90 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten110 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
citroenschil, geraspt1 - 2 tl
-
bloem plus extra voor bebloemen120 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout½ theelepel
-
water1200 g
Citroen curd
-
suiker120 g
-
citroensap, vers geperst80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken60 g
-
eieren2
Roomkaasglazuur
-
roomkaas150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht100 g
-
citroensap, vers geperst1 eetlepel
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
zout1 snuifje
Montage
-
blauwe bessen voor garnering
-
citroenschil voor garnering2 theelepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
266.2 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1750.5 kJ /
418.4 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
17.6 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min