Apparaten en accessoires
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 55min
6 portie
Ingrediënten
-
volkoren tarwebloem400 g
-
kokend water290 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
teentjes knoflook4
-
ui gehalveerd150 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in 5 stukken gesneden800 g
-
stout bier Guinness®-type500 g
-
water150 g
-
honing70 - 80 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 afgestreken theelepels
-
komijn, gemalen1 tl
-
misopasta2 el
-
steranijs1
-
kaneelstokje gehalveerd1
-
bruine suiker2 el
-
rode uien gehakt80 g
-
verse korianderbladeren voor garnering
-
zwarte bonen, gehele, uit blik (optioneel) uitgelekt, voor garnering80 - 100 g
-
verse jalapeñopepertjes in plakjes gesneden, voor de garnering1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1086 mg
Eiwitten
31.7 g
Calorieën
3020.7 kJ /
722 kcal
Vetten
30.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
74.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Green Godess Salade
20 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Portugees crème brûlée
25 Min