
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish
- 595 g red bell pepper roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
- 2 garlic clove
- 30 g tahini
- 1 tbsp paprika, smoked, ground
- 395 g chicken breast fillet, skin on or skinless cut into 8 pieces
- 795 g water
- 2 tsp vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 200 g quinoa, white rinsed and drained
- 255 g patty pan squash cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil divided
- black pepper, ground to season, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
- 2 tbsp almond, skin on roasted and chopped
- lemon cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 497.9 kcal / 2083.1 kJ
- Eiwitten
- 34.8 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vezels
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Natrium
- 71.7 mg