義式紙包蒸魚排

義式紙包蒸魚排

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    5 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 小番茄 對切剖半
    100 克
  • 去核綠橄欖 切片
    6 粒
  • 不甜白酒
    50 克
  • 鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散
    50 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 櫛瓜 去籽,切塊
    ½ 根
  • 白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排
    1 片
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 447.1 mg
Eiwitten 9.4 g
Calorieën 793.8 kJ / 189.7 kcal
Vetten 11.9 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 7.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...