Apparaten en accessoires
Rote Mojo-Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
8 Portionen
Ingrediënten
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack10 - 20 g
-
rote Paprika in Stücken (2-3 cm)300 - 400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
263 kJ /
63 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Green Goddess Salad
20min
Pico de Gallo
5min
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25min
Aussie Spice Rub
10min
Magic-Dust-Marinade
10min
Sauce Rouille
25min
Rhabarber-Salsa
15min
Kartoffeltannenbäume - Herzoginkartoffeln im Tannenbaum-Look
1u.
Orange glaced Cheesecake mit Oreo®-Boden
8u. 30min
Trüffel-Hollandaise
15min
Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto
4u. 30min
Rote Zwiebeltarte mit Schafskäse
50min