Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)

Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)
    18 oz
  • green curry paste gluten free (see Tip)
    1 ½ oz
  • limes divided
    3 - 4
  • fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • fresh kaffir lime leaf stalk removed
    1
  • fresh cilantro roots and stems only
    2 oz
  • fish sauce gluten free
    ½ oz
  • maple syrup
    ½ oz
  • water
    35 oz
  • fresh green beans trimmed
    7 oz
  • bean thread or cellophane noodles
    4 ½ oz
  • mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned
    2
  • cherry tomatoes cut into halves
    7 oz
  • fresh Thai basil leaves only
    6 sprigs
  • unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 787.5 mg
Eiwitten 32.8 g
Calorieën 1597.5 kJ / 382.5 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...