Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vivaneau rouge, vidé et nettoyé entier, (environ 18 oz), (voir Conseil)
- 70 c. à thé bombée d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour badigeonner
- de sel pour l'assaisonnement
- de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 30 g de gingembre frais en tranches (½ in.)
- 1 de piment rouge frais épépiné
- 3 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 Std.
Kkwabaegi beignets torsadés
4 Std. 10 Min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Laitue râpée
10 min
Gâteau à l'orange
1h 25min
Guacamole
10 min
Mousse au beurre d'arachides et bananes
35 Min
Brownies à la stout
45 Min
Salsa de piments habanero
10 min
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
35 Min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Muffins au citron et au pavot sans gluten
1 godz. 20 min