Apparaten en accessoires
Mushroom Risotto (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portion
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
30 g onionshallot30 g
-
butter, unsalted30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rice, white, type Arborio (e.g. Arborio)325 g
-
white wine, dry60 g
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
mushroom, fresh sliced255 g
-
water700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
110.6 mg
Eiwitten
13.8 g
Calorieën
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
69.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Diamond Club CA - 1st edition
18 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Margarita
5 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Steamed Molotof
30 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Mushroom risotto
30 Min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Keine Bewertungen
Brown rice
50 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min