Pizza Diavola

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
3 portions

Ingrediënten

Dough
  • water
    7 ½ oz
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    ½ oz fresh yeast, crumbled
  • bread flour plus extra to dust
    14 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
Topping
  • semolina to sprinkle
    2 tsp
  • fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)
    7 oz
  • Napoli salami sliced
    5 oz
    5 oz pepperoni, sliced
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    ½ oz
  • pomodorino tomato halved
    9 oz
    9 oz tomatoes, type baby Roma, halved
  • salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2849.7 mg
Eiwitten 43.6 g
Calorieën 4162 kJ / 994.7 kcal
Vetten 43.7 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 15.8 g
Koolhydraten 104.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...