Vegane Austernpilzsuppe

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Möhren in Stücken (2 cm)
    120 g
  • Staudensellerie in Stücken (2 cm)
    80 g
    80 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
  • Petersilienwurzel in Stücken (2 cm)
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    30 g
  • Wasser
    650 g
  • Austernpilze, frisch in Streifen (0,5-1 cm)
    500 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Pimentkörner
    3
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    ¼ TL
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Tomatenmark
    15 g
  • Majoran, getrocknet
    2 TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 159 kcal / 663 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 19 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 0.8 g
Natrium 670 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...