Peito de pato, couve roxa e puré de aipo

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 doses

Ingrediënten

Couve roxa fermentada
  • couve roxa
    300 g
  • sal
    10 g
  • vinho tinto
    200 g
  • vinagre de xerez
    100 g
  • rhus
    1 pitada de
  • pimenta preta
    2 grãos de
  • anis estrelado
    1
  • cravinho
    1
  • folha de louro
    1
Puré de aipo
  • bolbo de aipo cortado em cubos
    260 g
  • leite
    130 g
  • natas espessas (48% de gordura)
    130 g
  • sal
    5 g
Peito de pato
  • água
    3300 g
  • sal
    150 g
  • peitos de pato c/ pele (200 g cada unid. aprox.)
    2
Finalização
  • sumo de beterraba
    70 g
  • manteiga fria, cortada em cubos
    60 g
  • amido de milho
    10 g
  • água
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 dose

Natrium 32375.7 mg
Eiwitten 41.6 g
Calorieën 3839.1 kJ / 917.6 kcal
Vetten 58.7 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 34.1 g
Koolhydraten 39.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...