Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farofa
- 30 g azeite
- 30 g óleo de dendê
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 500 g farinha de mandioca
- 1 pitada de sal
Feijoada
- 300 g feijão preto seco
- 5 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 200 g orelha de porco cortada em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 500 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3770 kJ / 902 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada à transmontana
45min
Feijão tropeiro
13 godz. 15 min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Farofa
30min
Pastel de carne
3h 15min
Caldo de feijão preto
13 godz. 5 min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Suco detox
10min
Moqueca de peixe e farofa
50min
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min