Apparaten en accessoires
Caramelizar 400-500 g de cebola
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 dose
Ingrediënten
-
azeite20 g
-
400 - 500 g cebola roxa, cortada em fatias ou oitavos (1 cm)cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)400 - 500 g
-
água30 g
-
sal1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cebola caramelizada
40min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 400 g de beringela
35min
Saltear camarão
15min
Caramelo líquido
35min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola
20min
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1u.